Behandling

Har erfaring med at behandle

Smerter i led, muskler og sener - frossen skulder - tennisalbue - kold skulder - lændesmerter og iskias - hovedpiner - migræner - karpeltunnel syndrom - Hortons hovedpine mm.


Allegier - høfeber - astma - forkølelse - slimophobninger i lungerne - feber - influenza - bihule-/halsbetændelse - psoriasis (nældefeber) - eksemer - hedeture (overgangsalder evt.) - bronkitis - graviditetskvalme - hælspore mm.


Øjenproblemer - nedsat syn - tørre øjne - ondt i øjnene - kronisk trætheds syndrom - Fibromyralgi mm.


Fordøjelse problemer - forstoppelse - diarré - sure opstød - kolik - Crohns sygdom - galdesten mm.


Tinnitus - nedsat hørelse - ondt i ørerne - ødemer - hævede led - hjertekar sygdomme - forhøjet-/for lavt blodtryk - svimmelhed - gigt - sukkersyge mm.


Fertilitetsproblemer - dysmenorrhoea - menorrhagia - menstruationssmerter - PMS - impotens - barnløshed - diskusprolapser mm.


Vandladningsproblemer - enuresis (ufrivillig vandladning) - smertefuld vandladning mm.


Eftervirkninger af kemoterapi - kvalme - ondt i maven - mavesår - nyresten - parkinsons syndrom - epilepsi - sklerose - muskelsvind (muskel atrofi) - nedsat hukommelse - angst - stress - følelsesmæssige problemer mm.


Udrensning af toksiner i kroppen (typisk med cupping) - vægttab - rygeafvænning mm.


Børnelidelser - Neurologiskelidelser & meget mere. 


Ring ind til klinikken og hør mere om hvad jeg kan gøre for dig og det du går med.

Book Online

Behandlingsformer

Akupunktur og Moxa

Akupunkturen er en behandlingsmetode, hvor man ved brug af små tynde nåle (1/20 tyndere i diameteren end en kanyle nål) kan hjælpe kroppens eget system til at helbrede sig selv. Praksisen stammer fra en ældgammel teori omkring det kineserne kalder for "meridianer", som i dag af vestlig medicin betragtes som kroppens nervesystem. I dag er der mange videnskabelige beviser på akupunkturens multi-effekter og minimale bivirkninger, som er med til at belyse akupunkturens effekt samt højne dens autoritet. Over 250.000 danskere bruger denne behandlingsform.

Moxa er en plante som er i familie med "bynke". Moxaen bruges ved afbrænding af små kornstykker. Dette giver en varmepåvirkning af kroppen og stimulere den på samme måde som akupunkturen. Dog bruges moxa-behandlingen mest hvis patienten er bange for nåle eller hvis behandlingsstrategien inkluderer denne metode. Denne behandlingsmetode anvendes dagligt i Kina på klinikker og hospitaler. Især den japanske moxa, er den type moxa behandling som der anvendes i klinikken.

Cupping og Gua Sha


Cupping er en gammel terapi til ydre behandling af kroppen, og er efter OL 2016 i Rio, Brasillien blevet et kæmpe hit ved sportsskavanker. Behandlingsformen har en bred vifte af virkninger, på alt fra sportsskader til almen muskelspændinger. Dog har den også ifølge kinesisk medicin en virkning på fx udrensning af affaldsstoffer, forkølelser mm.


Gua Sha er den kinesiske form for "skrabe-terapi", hvor man ved brug af en flad og blød sten "skraber" på huden. Det er en meget behagelig behandlingsform, som kan hjælpe på bl.a. blodcirkulationen.


Hos os bruger vi meget disse to behandlingsmetoder, og ofte i kombination med hinanden da de er rigtig gode til at udrense kroppen for toksiner, affaldsstoffer, muskelspændinger, cirkulationsproblemer mm..Behandlingerne kan give lidt mærker i huden, men disse forsvinder hurtig igen, især ved brug af aloe vera creme.

Tuina og Akupressur

Tuina, som også bliver betegnet som "kinesisk massage" er en mild behandlingsform til muskulære spændinger. Det teoretiske grundlag stammer fra kinesisk medicin, især det som kineserne kalder "meridianer" som løber rundt over hele kroppen i bestemte retninger og mønstre.


Tuina og akupressur bygger på den samme teori, hvor akupressur dog er mere fokuseret på enkelte områder/punkter på kroppen. Den praktiske udførelse er forskellig, da man med Tuina udover at bruge fingerne også bruger håndryggen og albuerne til at massere akupunktur punkterne på meridian-forløbene.

Tuina bruges mest til at løsne op i muskulaturen, hvor man efterfølgende supplerer behandlingen med cupping, gua sha, akupunktur evt. Ved børn og spædbørn er denne behandlingsform meget velegnet, da det er nemt og simpelt, samt muligt for forældrene at bruge i dagligdagen for at forebygge, fx kolik. Andre børnelidelser kan også behandles hos os i klinikken.