Blog

Vær blandt de første til at modtage sidste nyt!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, som vil blive sendt ud flere gange årligt. Det kan være alt fra hvad der foregår i klinikken, nyheder fra bloggen og kommende kurser, foredrag mm. 

Nyeste Artikler

Svimmelhed er noget de fleste har prøvet i en eller anden grad. Det kan være fra den lette karakter, hvor man rejser sig op og får flimren for øjnene, som hurtigt forsvinder igen. Det kan også være den mere ekstreme karakter, hvor det føles som om hele rummet drejer rundt og balancen for at stå svigter.

Crohns Sygdom kan i perioder give mavesmerter og diarré samt vægttab, som vil varierer i perioder. Der kan også komme små sår i tarmen, som kan bløde, hvor der senere kommer ardannelse, som kan give forsnævringer af tarmen. Der findes i dag endnu ikke en helbredende kur mod Crohns sygdom, men generne kan man lindre på med medicin.

Bronkitis deles op i to kategorier. Den ene er akut bronkitis, som er opstået pludselig ved infektiøs betændelsestilstand i bronkierne (lungernes luft-system). Her hæver slimhinden, der dannes mere slim og luften får mindre plads at passere igennem. Dette giver hoste-symptomerne med øget slim-dannelse, samt feber, træthed og utilpashed. Årsagen til...

Et problem som rammer kvinder 3 gange hyppigere end mænd, især når man bliver ældre. En af de store hyppigheder til galdesten skyldes meget ens livstil og kostvaner (fx ved overvægt, sukkersyge mm.). Da galden består af bl.a. Vand, fedt, kolesterol og galdesalte, så ses det tit hos folk der spiser for fedtholdig mad. Hvis der er for meget fedt,...

Man kalder det først diarré, hvis man mere end 3 gange dagligt skal af med afføring, og at afføringens konsistens er tynd/fyldende. Som regel skyldes diarré bakterier eller virus, der i mere end 90% tilfælde går over i løbet af nogle dage. Dette kaldes også akut diarré, men hvis det varer ved i mere end 2 uger, så kan der...

Forstoppelse ses hos mere end 10 % af den danske befolkning, og flere og flere får det allerede fra de yngre år. Normalt skal man af med afføring 1 gang dagligt... hvis det er hver anden dag, så er det en forholdsvis middel grad, men hvis der kan gå op til flere dage (4-6 dage) mellem toiletbesøgende er det af...

En "frossen" skulder opstår som regel uden, at man er kommet til skade med skulderen. Kendetegnene er først smerterne i skulderen, som er efterfulgt af bevægelsesindskrænkninger og til sidst en langsom genvinding af bevægeligheden, hvilket kan tage op til 2 år. Smerterne skyldes en kraftig irritation i ledkapslen omkring skulderen. Den nedsatte...

Sygdommen fibromyalgi er svær at definere, da der endnu ikke findes nogle forstående beviser for dens væsen. Men typiske symptomer er muskel- og ledsmerter, stivhed, ekstrem træthed, søvnløshed og depression. Disse symptomer kan hurtigt forveksles med kronisk trætheds syndrom, men patienter med kronisk trætheds syndrom vil have gentagnede...

"kronisk trætheds syndrom" er kendt for flere navne, som fx myalgisk encephalopathi (ME), postviralt træthedssyndrom, idiopatisk træthedssyndrom osv. Symptomerne kan varierer meget, og trætheden kan komme langsomt og snigende uden at der har været nogen forudgående infektion. Det kan også komme efter en akut sygdom i en sygeperiode, hvor personen...

Tennisalbue behøver ikke at have noget med tennis at gøre. Det starter med gradvis tiltagende smerter i de muskler, som strækker fingrene og håndleddet, der udspringer fra albueknoglens yderside. Smerterne er forårsaget af små bristninger i bindevævet, der hæfter musklerne til knoglen. Senere opstår der en slags betændelsestilstand, som tyder på...

Klient Historier

"Smerter i Skulder, nakke og lænd! Efter 2 behandlinger var det væk! "


11 september 2017

Havde døjet med problemet i nogle år, især lænd og skulderen. Har været sprøjtemaler i mange år, og det var helt sikkert kommet i den anledning, da man statisk står og holder sprøjten til at male. Havde prøvet massage mange gange, som kun kunne holde smerterne nede i 14 dage maks. Smerterne føltes meget "stikkende" og kunne nogle gange godt give et "jag" i skulderen, så meget at på arbejdet måtte han bide smerter i sig, samt fortsætte arbejdet.
Lænden havde det på samme måde, især når man skulle trække, skubbe eller løfte noget.
Så valgte han at prøve Musu Akupunktur, for at se om det kunne gøres noget ved det. De konstante spændinger og ømhed, samt stikkende smerter i skulderen og lænden var efter 2 behandlinger helt væk. Nu er der gået over 6 uger siden sidste behandling, og der har ikke været nogle tilbagevendende tegn eller symptomer.
Ernst's udtale omkring behandlingen:
"Jeg er fuldt ud tilfreds med det forløb, jeg har været i gennem med . Det er lidt ligesom et mirakel, og jeg havde heller ikke regnet med at det kunne fjernes fuldstændig. Så jeg er en meget lettet mand i dag"

"Fra tilbagevendende lændehold, til tilbagevendende lænd!"

11 Oktober 2017 

Lars' fortælling om hans historie:
"4-5 måneders konstante smerter, ved læge med det flere gange, som kaldte det tilbagevendende lændehold. 6-7 gange dagligt ved bestemte bevægelse gav et smæld omme i lænden som var så smertefulde, at man gik i knæ. Måtte nærmest kravle ud i bilen efter endt arbejdsdag hver eneste dag. Totalt ødelagt i resten af kroppen, samtidig fordi man gik og spændte og trak skævt konstant.
Lægens ord var piller eller henvisning til fys. Og så ellers lave rygøvelser for at styrke muskulaturen. Nåede at lave rygøvelser derhjemme i måned inden jeg gav op, der var ingen effekt samt jeg havde ganske enkelt for ondt til at lave øvelserne ordentligt. 


Derefter tog jeg kontakt til Denis hos Musu Akupunktur og spurgte om han kunne gøre noget med en gang lændehold, og det mente han kunne lade sig gøre. Allerede efter første behandling var toppen af smerterne taget, ved de smæld der kom hver dag i ryggen. Og efter yderlig et par behandlinger begyndte der at komme liv i ryggen igen så den blev brugbar uden alle smerter.
Efter endt behandlings forløb på 6 behandlinger er ryggen, måske ikke så god som ny, men jeg kan i hvert fald passe mit arbejde uden daglige smerter samt at jeg er blevet meldt ind i KCL for at styrke ryggen yderlig, hvilket også sker uden smerter. Opsummeringen er at Denis fik 4-5 måneders smerter til at forsvinde i løbet af 14 dage!"

"Første gang akupunktur, er ikke sidste gang"

18 Oktober 2017 

Mads´ historie:


Venstre skulder var meget øm og spændt, samt venstre overarm der havde smerter indimellem. Problemet havde stået på omkring 2 års tid, hvor han har gået til massør og kiropraktor, som kunne holde det nede maks 3 dage, hvor symptomerne kom igen.
Derfor valgte han i august, at tage ud til Musu Akupunktur, for at se om det kunne ændre på hans skulder og arm. Han havde nemlig aldrig prøvet akupunktur før, men det skulle have en chance.
Efter én behandling var symptomerne blevet reduceret til det minimale. Skulderen var ikke så spændt og øm som før, og smerterne var næsten væk. Han var meget imponeret efter den første behandlings virkning, hvilket også kom bag på ham med resultats omfang.


Cirka 2 måneder efter behandlingen, henvender Musu Akupunktur sig til Mads for at høre hvordan det er gået.Mads fortæller: "Det går godt, smerterne er ikke så slemme som de har været. Så nu kan man godt leve med det, uden at det er et problem for mig. Jeg kan personligt anbefale Musu Akupunktur. Ikke kun pga. det hurtige resultat, men også behandlingen I sig selv. Man føler sig taget godt imod og der er en god atmosfære I klinikken, samt føler der bliver taget hånd om det man kommer med. Den første gang med akupunktur, er bestemt heller ikke den sidste gang".

"Fra hold til top!"

3 Marts 2018 

Hanne's Fortælling: 

Efter blot 4 akupunktur behandlinger for hold i lænden, var resultaterne forbløffende. Nu mærker man ingenting til lænden, selv efter en lang arbejdsdag er der ingen tegn på det som før. Meget dybde gående undersøgelse og kompetent behandling af akupunktøren Denis Musu. Han er en dansk/kinesisk akupunktør, som er meget professionel i sine behandlinger. Lænden er stadig tip top i dag, så kan varmt anbefale andre til at gå til Musu Akupunktur og få en grundig behandling.