Om os

Denis Musu 

Akupunktør og Kinesisk Medicinsk Praktiserende

Uddannelses oversigt

- Skalp-Akupunktur v. Suzanne Rubidoux, 2013.

- Aarhus Akupunktur Akademi, Traditionel Kinesisk Medicinsk og Akupunktur Uddannelse, 2013-2016.

- Klassisk Kinesisk Akupunktur v. Cody Dodd, 2016.

- Chengdu University of Traditional Chinese Medicine, Clinical Practice in clinic and hospital, Translator Teacher (School and Clinic), Chinese Language Course, 2016.

- Shandong University, Chinese Language Program, Passed HSK-5 (HSK-6 is highest), 2016-2017.

- Praksis på 4 private klinikker i Chengdu, klinisk praksis med akupunktur, cupping, Gua Sha, Tuina og urtemedicin, supervision af kinesisk læger og akupunktører, 2016-2017.

- Praksis på 2 hospitaler i Chengdu, klinisk praksis, kemo-afdeling, akupunktur-afdeling, rehabiliterings-afdeling, neurologisk-afdeling, 2016.

- Praksis på 2 private klinikker i Jinan, klinisk praksis med urtemedicin og akupunktur, supervision af kinesisk læger, 2017.

- Praksis på en smerteklinik i Nanchang, klinisk praksis med el-akupunktur, urtemedicin til smertepatienter, 2017. 

Jeg har været i Kina, hvor jeg læste kinesisk sprog samtidig med at jeg fulgte forskellige kinesiske akupunktører og læger i daglig praksis. Før jeg tog afsted, blev jeg udlært som akupunktør i 2016 i Danmark. På knap 1,5 år i Kina læste jeg kinesisk sprog op på højt niveau, så jeg kunne kommunikere i klinikkerne selv plus at være oversættelses-underviser på Chengdu University of Traditional Chinese Medicine i en periode af mit ophold. Også levet en kort periode i uofficiel daoistisk/taoistisk munke tempel, hvor jeg kultiverede mig selv og min praksis med klassisk kinesisk medicin. 

Udover det har jeg rejst rundt i Kina og levet blandt kineserne, lært deres kultur, sprog og historie. Ved siden af at drive Musu Akupunktur, studier jeg selvstændig videre med kinesisk medicin og det kinesiske sprog.
Jeg er også ude og holde foredrag om min rejse i Kina, kinesisk medicin mm.

At give tid til klienten er en af de vigtigste ting, for at kunne gennemskue deres problemer og derved hjælpe dem videre i deres individuelle proces.
Fokus på at vejlede klienten til at få en behageligere tilværelse.

治 病 救 人, 道 者 之 心
"at behandle lidelsen for at redde mennesket, 
det er hjertets vej." 


Jeg er RAB-godkendt og aktiv medlem i DAKOBE
Aktiv medlem hos Praktiserende Akupunktører

Jeg interesserer mig meget for mennesker og til at hjælpe dem videre. Der er altid en mulighed for at få det bedre, uanset hvad man har prøvet tidligere.
Jeg møder folk med et helt neutralt syn og ser tingene med nye øjne. Dette har vist sig at have haft stor ændring hos folk der er kommet i klinikken, og for andre et nyt liv. Jeg bruger meget "klassisk kinesisk medicin" (som er forfaderen til "traditionel kinesisk medicin") til at behandle med. Udover akupunktur, bruges der også gua sha (skrabe-terapi), tui na (kinesisk massage), urteopskrifter og kostvejledning, samt cupping. Behandlingen vil være en eller flere behandlingsformer i kombination, for at opnå bedst mulig resultat.