Om os

Denis Musu 

Akupunktør og Kinesisk Medicinsk Praktiserende

Konsultation indeholder bl.a.:

- En udredning af dit helbredsproblem

- Klinisk undersøgelse

- Et behandlingsforslag og forløb

- Opfølgning efter behov


Behandlingformer:

- Klassisk Kinesisk Akupunktur

- Cupping 

- Gua Sha (skrabe terapi) 

- Urte terapi 

- Homøopati 

- Detoxning/Afgiftning

Min vej til akupunktør og kinesisk medicin

Jeg har altid helt fra barnets ben, gået meget op i kampsport og kinesisk kultur. Da jeg var teenager fik jeg et knæ-problemer pga taekwondo. Min mor anbefalede mig, at jeg skulle prøve en akupunktør, som hun selv havde besøgt. Jeg gav det et forsøg og det gjorde, at jeg kunne fortsætte med min sport. 

Det viste sig så derefter, at det fangede min interesse og jeg fik lyst til at lære mere om akupunktørens verden. Det blev starten på min rejse til hvor jeg er nu. 

Efter jeg havde færdiggjort min akupunktør uddannelse i Danmark, rejste jeg til Kina. Jeg følte, at der var mere at lære som akupunktør. Derfor besluttede jeg mig for, at jeg ville lære fra rødderne af akupunkturens verden, nemlig Kina. 

Der læste jeg kinesisk sprog, samtidig med at jeg fulgte  kinesiske akupunktører og læger i deres daglige praksis. Jeg lærte meget mere omkring klassisk akupunktur og kinesisk urter som medicin m.m., som jeg anvender dagligt idag.

Da jeg kom til Danmark igen, startede jeg direkte op med min første akupunktur-klinik. 6 måneder senere vil skæbnen, at jeg mødte Kristina, som åbnede flere døre indenfor den alternative verden. 1 år senere stiftede vi klinikken Musu Care, med Kristina som Heilpraktiker og jeg selv som Akupunktør. 

Det betyder, at vi som klinik kan tilbyde flere behandlingsmuligheder tilpasset den enkelte klient. 

En vigtig sætning jeg lærte af kinesiske munke var: 

治 病 救 人, 道 者 之 心
"at behandle lidelsen for at redde mennesket, det er hjertets vej." 

Budskabet i denne sætninger er, at man skal have sit hjerte med i sin udførelse af behandlingen... ellers vil man ikke kunne behandle den lidelsen mennesket bærer på. Dette har givet grundværdier for os i klinikken, hvor det er nærværet, tilliden og tiden, som er de vigtigste byggesten mellem os og klienterne. 

Kristina Harring

Heilpraktiker studerende

Konsultation indeholder bl.a.:

- En udredning af dit helbredsproblem

- Klinisk undersøgelse

- Et behandlingsforslag og forløb

- Opfølgning efter behov


Behandlingsformer: 

- Ernæringsvejledning

- Homøopati

- Cellesalt terapi

- Detoxning/Afgiftning

- Vitaminer og mineraler

- Cupping 

- Gua Sha (skrabe terapi) 

Min vej til at blive Heilpraktiker

Jeg er vokset op i den alternative behandlingers verden, da min far er Heilpraktiker. Det har derfor altid været naturligt for mig, at behandle mine sygdomme og symptomer ved at aktivere kroppens egne helbredelsesprocesser, ved hjælp af homøopati, vitamin og mineraler - samt kosten. En lære jeg har fået  fra min far gennem årene. 

Et tidspunkt i mit liv, begyndte min krop at sige fra og det var svært at finde årsagen til hvorfor. Det var kommet snigende igennem mange år med småskavanker, som blev værre og værre og til sidst ville kroppen ikke finde sig i det mere. Symptomer var der mange af. Kom igennem flere undersøgelser som ikke viste noget "Hvorfor", kun at der var "et eller andet, noget som påvirkede mig, intet hvad". 

Jeg begyndte derfor selv at analysere på mit helbred og fandt frem til at "det må være noget jeg indtager" og ganske rigtig. Gluten var årsagen. Efter 3 måneder uden gluten - så var jeg sprængfyldt med energi og havde det fantastisk. Tænk det bare var det. Mine ledsmerter, hovedpiner, ømhed i muskler og anspændtheder var VÆK. 

Da jeg mødte Denis, stod drømmen helt klar. Vi vil begge hjælpe personer så godt vi kan. Med Denis som uddannet akupunktør, blev min drøm pludselig en realitet. At blive Heilpraktiker. 

En heilpraktiker er på godt dansk en Natur mediciner. Som Heilpraktiker,  arbejdes man med at finde årsagen til en sygdom, frem for at behandle dens symptomer, ved at retablere homøostasen (kroppens naturlige balance), så kroppen helbreder sig selv og får de bedste muligheder for at genvinde sin sundhed.